Viswormenkopen.nl | Gratis verzending in NL vanaf €50,-!

Welkom bij Wormenkwekerij Berendsen uit Markelo. Wij zijn al sinds 1986 actief op het gebied van grondverbetering, composteren, duurzame bemesting, aas en alles wat daarbij komt kijken. Alles met wormen uit onze eigen wormenkwekerij! Wij zijn uniek vanwege onze aanpak waarmee u direct vanuit de kwekerij wordt voorzien van onze producten. Duurzaamheid, snelle service, eerlijk advies, efficiëntie en een hoge kwaliteit zijn waarden die wij dagelijks met ons meedragen. Dit ziet u terug in onze snelle leveringen, hoge kwaliteit producten, eerlijke adviezen en scherp geprijsde producten. Met alles wat wij doen hebben wij aandacht voor mensen, medewerkers, milieu, maatschappij, grondstoffen en alternatieven, nu en in de toekomst. Wij staan geen uitdaging uit de weg en helpen u graag!

Bestel online - Altijd voorraad!

Bestel online - Altijd voorraad!

Wormen altijd voorradig! Bestel online en uw pakket wordt direct verstuurd!

Voor 12 uur besteld, morgen in huis*

Voor 12 uur besteld, morgen in huis*

*bezorging alleen op dinsdag t/m vrijdag, dus op maandag t/m donderdag voor 12 uur('s middags) besteld is de volgende dag in huis.

Lange houdbaarheid

Lange houdbaarheid

Uw wormen zijn langer houdbaar met het gratis meegeleverde wormenvoer

Direct bestellen

 7,00 incl. BTW

Wormenhumus per zak (10 liter)

Wist u dat wormen nooit schade veroorzaken aan uw gewas? Als er regenwormen aanwezig zijn in uw perceel kan de gewasopbrengst toenemen tot wel 25%! Het stikstofgehalte van een gewas geeft de kwaliteit van het gewas aan, wormen hebben hier geen invloed op, conclusie, wormen hebben een positief effect op de gewasproductie!

Onze wormenhumus heeft als voordelen dat de bodem beter belucht wordt, veel organische stof aanwezig is, zorgt voor een betere afwatering van uw grond, krachtige groei van uw gewas en het is een goede voeding voor uw grond! Ideaal om van uw schrale grond weer vruchtbare grond te maken!

Onze 100% organische wormenhumus is ideaal voor uw (sier)tuin, gazon border, of groentetuin. Doordat wij binnen kweken hebben wij de totale controle van het proces, hierdoor komen er geen andere ongewenste stoffen bij in de humus en is de humus licht qua gewicht omdat er geen extra vocht bij kan komen. Wij zeven onze humus tot een fijne korrel zodat deze gemakkelijk verstrooid of verwerkt kan worden. In de humus bevinden zich kleine wormen en eitjes, de kleine wormen en eitjes die later uitkomen zorgen voor een actief bodemleven in uw tuin.

 5,00 incl. BTW

Wormenvoer

Wormen hebben speciaal voer nodig zodat je ze kan kweken of langer blijft behouden. Ons voer bevat alle benodigde eiwitten, vitamines en mineralen die de worm nodig heeft voor een gezonde groei. Ons speciale wormenvoer wordt per liter (kg) verpakt. Wekelijks een dunne laag wormenvoer op onze vochtige turf strooien zorgt voor gezonde en mooieLees meer overWormenvoer[…]

 17,45 incl. BTW

Textielrooster

Dit is het textielrooster van de Wormentoren en wordt gebruikt om wormthee te filteren voor het beste resultaat. Dit filter wordt standaard geleverd bij een nieuwe Wormentoren, wij raden u echter wel aan om het filter één keer per jaar te vervangen. Zo zorgt u voor het beste resultaat!

vanaf  24,50

Wormbed uitbreidingsbak Wormentoren

Een uitbreidingsbak voor de Wormentoren. Wilt u nog meer compost maken en de Wormentoren uitbreiden, dan kunt u gebruik maken van deze prachtige bak! De bak wordt ook geleverd in de andere Wormentoren kleuren, wilt u het anders doen? Dan kunt u deze kleuren combineren!

vanaf  167,00

Wormentoren, wormenbak, wormenhotel voordeelpakket! (inclusief wormen)

Combipakket met 0,5 kg wormen! Perfect om te beginnen met het composteren van je eigen keukenafval!

– Maak zelf wormenhumus van je eigen compostafval;
– Voor terras, garage, balkon of tuin;
– Uitbreidbaar, inclusief 2 wormbedden;
– Voor vissers die wormen nodig hebben;
– Topdesign, “reddot” designprijs;
– Kleur Antraciet, Bruin, Ivoor of Lime.

vanaf  155,00

Wormentoren, wormenbak, wormenhotel

Maak zelf wormenhumus van je eigen compostafval! Onze Wormentoren is geschikt voor terras, garage, balkon of tuin en uitbreidbaar, standaard inclusief 2 wormbedden! Ideaal voor vissers die wormen nodig hebben! Topdesign, bekroont met de “reddot” designprijs! Verkrijgbaar in de kleuren, Antraciet, Bruin, Ivoor of Lime.

Snel en gemakkelijk graszoden bestellen?